• TBC Banneri 1.png

Sijoitusmessut 2016 onnistuneesti takana

Eilinen päivä Tampere-talolla meni erittäin mukavasti. Osastollamme vieraili paljon sijoittamisesta kiinnostunutta kävijää ja pääsimmekin käymään mielenkiintoisia keskusteluja. Meillä oli myös iltapäivästä puheenvuoro, joka selkeästi kiinnosti messukansaa. Tuiren ja Birgitan pitämä puheenvuoro "Miten menestyn sijoittajana tässä ajassa" oli menestys, jota pääsi seuraamaan yli 60 kuulijaa. Kaiken kaikkiaan tapahtumasta jäi positiivinen fiilis ja on hienoa nähdä että ihmisiillä on kiinnostusta kansainvälistä sijoittamista kohtaan.

Kiitos kaikille messukävijöille ja menestystä keväseen!

Sijoitusmessut 2016 - Tampere-talo 22.3.2016

Olemme viime vuoden tapaan mukana myös tulevilla Sijoitusmessuilla Tampere-talolla 22.3.2016. Toivotamme kaikki sijoittamisesta kiinnostuneet tervetulleiksi paikalle kuulemaan ajankohtaista tietoa taloudesta. Meidät löydät paikalta P5, joka sijaitsee pääsalin sisäänkäynnin lähellä.

Tervetuloa kuuntelemaan myös puheenvuoroamme Tietoiskusaliin 4, klo 15.45 – 16.05. Aiheemme on ”Miten menestyn sijoittajana tässä ajassa”. Puheenvuorossa käsittelemme menestyvän sijoittamisen edellytyksiä sekä tämän hetken markkinoiden haasteita ja mahdollisuuksia.

Nähdään Tampereella!

 

Muutoksen aika

Laiskuus ja vanhaan juuttuminen. Ovatko ne nykyisin suomalaisten uudet paheet? Fyysistä laiskuutta vastaan taistellaan jo aktiivisesti mutta miten on henkisen laiskuuden laita? Pitäisikö siihenkin hankkia oma PT? Joka kertoisi, että on paljon hedelmällisempää ”Oppia eilisestä, elää tätä päivää ja rakentaa huomista” Albert Einsteinia lainaten. Ei tämä niin vaikealta kuulosta, silti kuitenkin se vaikuttaa mahdottomalta toteuttaa. Ikkunat ja ovet on suljettu niin tiiviisti, ettei pieninkään muutosta ennakoiva päivänsäde pääse sisälle tuomaan muutoksen tuulia, saati edes vireitä.

Kuitenkin sanotaan, että muutoksessa on mahdollisuus. Tulisiko meidän ottaa tuo sanonta viimeinkin todesta ja uskaltaa soveltaa sitä tosi elämään?

Me omalta osaltamme teimme tämän muutoksen n. 10 vuotta sitten. T & B Capital perustettiin juuri ennen Finanssikriisin mustimpia hetkiä vakaalla uskolla siihen, että on asiakkaita jotka arvostavat yksilöllistä, ammattimaista ja luotettavaa varainhoitopalvelua. Jonka perustavoitteena on kasvattaa varallisuutta jokaisen asiakkaan omasta lähtökohdasta. Miksi olemme onnistuneet? Osaksi varmaankin siksi, että olemme aina ajatelleet sijoitusmarkkinoita globaalina kokonaisuutena ja osaksi siksi, että olemme uskaltaneet ottaa selvää näkemystä markkinoiden kehittymiseen. Sijoittajan hakiessa tuottoja on megatrendit isossa roolissa, ne tarjoavat todellisen mahdollisuuden stockpickerille ylittää indeksituotto moninkertaisesti. Megatrendeistä hyötyäksesi ovat katseet käännettävä maailmalle. Sieltä löytyvät todelliset voittajat esimerkiksi terveydenhuollon, automatiikan ja teknologian sektoreilta.

Olisiko sinullakin jo muutoksen aika?

Hyvää Adventtia!

Vuosi on hiljalleen päättymässä mutta sijoitusmarkkinat eivät nuku, sillä ensiviikolla rävähtää. 30.11 alkaa Pariisin ilmastokokous, 3.12 EKP:n korkokous ja 4.12 OPEC:n yleiskokous. Lisäksi FED:n avomarkkinakokous on edessä 15.12 - 16.12.

Nautitaan siis ansaitusti ensimmäisestä adventista ja palataan reippaina ensiviikolla asiaan.