Skip to main content

Varallisuudenhoito

Konsultatiivinen palvelu tarjoaa sinulle helpon ja yksilöllisen tavan hoitaa ja kasvattaa varallisuuttasi aktiivisesti, yli suhdanteiden. Yhdessä analysoimme tämän hetkisen tilanteesi, liitämme siihen mukaan tavoitteesi ja riskinottohalukkuutesi sekä aikahorisontin. Sijoitusstrategia muodostuu edellä mainituista asioista, ja jotta se on todella hyvä, sen tulee sisältää juuri ne pienet asiat, jotka tekevät siitä uniikin eli vastaavat juuri sinun tavoitteitasi - kenties myös unelmiasi.

Hoidamme sijoitusmarkkinoiden jatkuvan seurannan ja yksittäisten sijoituskohteiden analysoinnin, oikea allokoinnin ja ajoituksen strategiasi mukaisesti. Korostamme riskienhallintaa kaikessa toiminnassamme, etenkin sijoituskohteiden valinnassa. Ajattelemme suomalaisista lähtökohdista ja toimimme kansainvälisesti.

Varallisuudenhoitoon liittyy kiinteästi myös verotus ja sen vaikutukset. Yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa tarjoamme sinulle parhaat mahdolliset verosuunnittelun ratkaisut.

Varallisuuden analysointi ja optimointi palvelu tarjoaa sinulle yksilöllisen ja analyyttisen tavan tarkastella nykyisiä ja tulevia varojasi, niin että sinulle muodostuu siitä selvä kuva. Ymmärrät mahdolliset riskikertymät, sen mistä tuotot ovat sinulle tulleet tai miksi ne ovat jääneet saamatta. Tämä palvelu sopii erityisen hyvin useamman varallisuudenhoitajan kanssa toimiville yhteisöille, joilla on intressi nähdä kokonaisuus puolueettoman ammattilaisen silmin.

Palvelu sopii myös asiakkaalle, joka tarvitsee kokonaisvaltaisen sijoitusstrategian.

Kokeneina sijoitusalan ammattilaisina keskitymme ensiluokkaiseen palveluun. Toimimme perinteisen kansainvälisen varallisuudenhoidon periaatteita kunnioittaen - asiakasta kuunnellen ja ajassa uudistuen. Tavoitteenamme on asiakkaan varallisuuden kasvattaminen pitkäjänteisesti. Haluamme työskennellä yhteisen päämäärän eteen yhdessä asiakkaan kanssa, tarjoten näkemyksellistä varallisuudenhoitoa - seuraavia sukupolvia unohtamatta.