• TBC Banneri 1.png

Muutoksen aika

Laiskuus ja vanhaan juuttuminen. Ovatko ne nykyisin suomalaisten uudet paheet? Fyysistä laiskuutta vastaan taistellaan jo aktiivisesti mutta miten on henkisen laiskuuden laita? Pitäisikö siihenkin hankkia oma PT? Joka kertoisi, että on paljon hedelmällisempää ”Oppia eilisestä, elää tätä päivää ja rakentaa huomista” Albert Einsteinia lainaten. Ei tämä niin vaikealta kuulosta, silti kuitenkin se vaikuttaa mahdottomalta toteuttaa. Ikkunat ja ovet on suljettu niin tiiviisti, ettei pieninkään muutosta ennakoiva päivänsäde pääse sisälle tuomaan muutoksen tuulia, saati edes vireitä.

Kuitenkin sanotaan, että muutoksessa on mahdollisuus. Tulisiko meidän ottaa tuo sanonta viimeinkin todesta ja uskaltaa soveltaa sitä tosi elämään?

Me omalta osaltamme teimme tämän muutoksen n. 10 vuotta sitten. T & B Capital perustettiin juuri ennen Finanssikriisin mustimpia hetkiä vakaalla uskolla siihen, että on asiakkaita jotka arvostavat yksilöllistä, ammattimaista ja luotettavaa varainhoitopalvelua. Jonka perustavoitteena on kasvattaa varallisuutta jokaisen asiakkaan omasta lähtökohdasta. Miksi olemme onnistuneet? Osaksi varmaankin siksi, että olemme aina ajatelleet sijoitusmarkkinoita globaalina kokonaisuutena ja osaksi siksi, että olemme uskaltaneet ottaa selvää näkemystä markkinoiden kehittymiseen. Sijoittajan hakiessa tuottoja on megatrendit isossa roolissa, ne tarjoavat todellisen mahdollisuuden stockpickerille ylittää indeksituotto moninkertaisesti. Megatrendeistä hyötyäksesi ovat katseet käännettävä maailmalle. Sieltä löytyvät todelliset voittajat esimerkiksi terveydenhuollon, automatiikan ja teknologian sektoreilta.

Olisiko sinullakin jo muutoksen aika?