• TBC Banneri 1.png
TBC Varainhoitopalvelu Pic1

T & B Capital on suomalainen sijoituspalveluyritys. Kokeneina sijoitusalan ammattilaisina keskitymme asiakkaittemme ensiluokkaiseen palveluun, olipa kyseessä yksityissijoittaja, yritys, muu yhteisö tai säätiö. Toimimme perinteisen kansainvälisen varallisuudenhoidon periaatteita kunnioittaen - asiakasta kuunnellen ja ajassa uudistuen. Olemme pankkiryhmistä riippumaton.

Lähtökohtanamme on asiakas, hänen yksilölliset tarpeensa ja toiveensa. Tavoitteenamme on asiakkaan varallisuuden hoitaminen ja kasvattaminen pitkäjännitteisesti. Haluamme työskennellä yhteisen päämäärän eteen yhdessä asiakkaan kanssa, tarjoten näkemyksellistä varallisuudenhoitoa kansainvälisesti, seuraavia sukupolvia unohtamatta.

Yhtiö on perustettu vuonna 2007.

Finanssivalvonta on myöntänyt T & B Capital Oy Ab:lle Sijoituspalveluyhtiön toimiluvan 16.12.2008. 

Tietoja Rahoitusvälinelajien luonteesta ja niihin liittyvistä tyypillisistä riskeistä.

Sijoituspalvelulain mukaiset tiedot T & B Capital Oy Ab:stä ja sen tarjoamista sijoitus- ja oheispalveluista.

Vuositiedote toteutuksesta ja sen laadusta 1. 2.5.2018

Näitä internetsivuja ja niiden sisältöä ei ole suunnattu Yhdysvalloissa asuville henkilöille tai Yhdysvaltoihin rekisteröidyille oikeushenkilöille.
This website and its contents are not intended to any persons residing in the USA nor to any entity organized or incorporeted under laws of the United States.